April 4, 2024

Un projecte d’Open Europe, elegit com a bona pràctica en formació professional

Aquest passat dimecres, 20 de març, ha tingut lloc una reunió entre l’organització reusenca OpenEurope i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, amb motiu de l’elecció del projecte ‘Think Twice’, fomentat per Open Europe, com a bona pràctica per proposar a tots els delegats de cada comunitat autònoma del programa Erasmus+ a Espanya.

Durant la reunió -mantinguda entre la cap del Servei de Programes i Projectes de Foment dels Ensenyaments Professionals del Departament d’Educació, Míriam Castillo; el tècnic docent de mobilitat FP, Javier Mudarra Pizarro; la directora de l’Espai Boule, Olena Korzhykova, i la cap de Projectes Internacionals, Júlia Vilafranca- també s’ha parlat sobre possibles col·laboracions per a fomentar la mobilitat per Europa, tant d’alumnes com de docents en el camp de la formació professional a la demarcació de Tarragona.

‘Think Twice’ va dirigit a gestors de projectes finançats amb fons europeus. Té com a objectiu millorar la sostenibilitat ecològica en la seva gestió i desenvolupament, així com augmentar la conscienciació sobre els avantatges d’una gestió més sostenible i ecològica a través de l’aprenentatge en línia i, sobretot, a partir de l’autoanàlisi. Aquest es pot fer a través del web thinktwice.management amb un senzill test personalitzat que permetrà veure què es fa bé o com es pot millorar en la gestió de projectes.

Lloguer d'espais

Dades del centre educatiu
Dades de la persona de contacte