Visita l'exposició de peces arqueològiques i fòssils

A través del temps

Us oferim l’oportunitat de fer-ho a través d’una experiència educativa única on acompanyarem els vostres estudiants per diferents períodes de la història. Aquesta activitat gratuïta té una durada d’una hora aproximada i una capacitat per a un màxim de 15 alumnes.

Els estudiants tindran l’oportunitat d’explorar fòssils que narren la història de la vida a la terra, des dels primers organismes fins a les criatures prehistòriques més impressionants. Podran veure restes d’animals de diferents èpoques com ous de dinosaures d’uns 225 milions d’anys, fins a dents de mamut, mastodont, “megalodon”, entre d’altres.

Aquesta col·lecció inclou tresors arqueològics de primer nivell mundial, des de les majestuoses piràmides d’Egipte (amb mòmies reals de falcó, ushabtis, màscares mortuòries, joies i estàtues), passant per les antigues civilitzacions de Sumèria i Babilònia (amb un con i tauletes babilòniques en escriptura cuneïforme), fins a les impressionants peces gregues. De Roma podrem veure armes, daus, anells i molt més.

Hi trobareu també artefactes de la mil·lenària Xina (bust de guerrers de terracota de Xi’an i armes funeràries) i peces d’art precolombí (tant maies, com joies taironas) que ofereixen una perspectiva global única de l’evolució cultural de la humanitat.

L’entrada és gratuïta per a grups escolars, les dates i els horaris a acordar amb cada grup.

Què hi trobareu?

Animals fossilitzats des de 380 Ma a 2 Ma. (trilobits, peixos, dents de mamut, mastodont, “megalodon”, tauró blanc, dents i ous de dinosaures carnívors, pota d’os de les cavernes, etc.).

Una destral paleolítica, pedra i sílex neolítiques, ganivets i fletxes de sílex.

Con Sumeri, tauletes babilòniques, llàntia d’oli, i ungüentari.

Estàtues de fusta i de pedra, collarets, ushabtis, màscares funeràries i dues mòmies egípcies de falcó.

Gots de vi, con de l’abundància, monedes de l’Alexandre el Magne i Ptolomeo III, i llànties d’oli.

Llances, fletxes, daus, ungüentaris, amulets, una ploma per escriure, joies i monedes de molts emperadors romans (Herodes, Marc Aureli, Trajà, Caligula, etc...).

Una estatueta maia, joies taironas i un bastó de comandament tximú.

Bust de guerrers de terracota de Xi’an, armes funeràries, escopidora, i joies de jade.

Dades del centre educatiu
Dades de la persona de contacte

T'escoltem, tens algun dubte?

Nom *
Cognom *
Email *
Sobre quin servei tens el dubte? *
Missatge