May 7, 2024

Reus serà la ciutat amfitriona d’un concurs de gelats artesans

La ciutat de Reus serà l’amfitriona d’un concurs de gelats artesans a escala europea l’any 2025. L’organització reusenca DomSpain i l’Espai Boule, en el marc del projecte ‘GelatOn the Road’, organitzaran un esdeveniment únic que combinarà la gastronomia amb el compromís envers la sostenibilitat.

Es tracta d’un concurs obert a tots els gelaters d’Espanya i que, al mateix temps, significarà el certamen nacional de ‘GelatOn the Road’. Les gelateries que obtinguin més vots del públic assistent amb les seves produccions aconseguiran el bitllet directe per participar en el concurs internacional que tindrà lloc posteriorment a Itàlia, on podran optar a premis de 5.000, 3.000 i 1.000 euros, respectivament.

A més del concurs, els participants a Reus rebran una certificació europea que reconeixerà les gelateries que compleixin amb els estàndards de sostenibilitat i artesania, destacant-les com a destinacions gastronòmiques de qualitat en una ruta europea de gelats artesans.

Des de DomSpain es fa una crida a tots els artesans gelaters de l’àmbit català i espanyol perquè s’incorporin al projecte i participin en el concurs. Per a més informació, es pot contactar amb el correu electrònic info@domspain.eu.

Es preveu que els membres del consorci internacional de ‘GelatOn the Road’ visitin Reus el setembre del 2025 per conèixer de primera mà la riquesa gastronòmica i cultural de la ciutat abans del concurs.

 

Sobre ‘Gelato On The Road’

El projecte ‘GelatOn The Road’ neix amb la intenció de fomentar el reconeixement dels productes locals i potenciar la sostenibilitat en el sector del gelat artesà. Amb la utilització de matèries primeres de qualitat que respectin el medi ambient com a premissa, aquest concurs internacional de gelats promet ser una oportunitat única per als gelaters d’arreu del món per compartir coneixements, explorar noves tècniques i demostrar la seva habilitat en la creació d’obres mestres gelateres.

Lloguer d'espais

Dades del centre educatiu
Dades de la persona de contacte