October 22, 2023

Representants europeus de l’hostaleria visiten Reus per fomentar la sostenibilitat

Representants d’universitats, centres de formació professional i escoles d’hostaleria d’arreu d’Europa es van reunir a Reus per tal de fer una avaluació de la prova pilot d’un curs que s’està dissenyant en el marc de la sostenibilitat en el món de l’hostaleria.

El curs, del qual DomSpain n’és un dels socis europeus participants, estarà disponible per a tots els usuaris de forma gratuïta al web www.ecosme.eu i pretén formar a gerents i directors de restaurants, hotels i altres negocis del món del turisme per a millorar totes les dinàmiques i estratègies relacionades amb sostenibilitat dels seus negocis.

Durant la trobada, celebrada a l‘Espai Boule de Reus, també es va dedicar una sessió a parlar sobre els problemes del sector comuns arreu d’Europa, com ara la manca de finançament per a implementar estratègies sostenibles a gran escala o la falta de personal format.

A més, els participants van poder visitar exemples d’empreses que tenen bons plans de sostenibilitat, com ara alguns restaurants o centres de pobles de la zona.

Lloguer d'espais

Dades del centre educatiu
Dades de la persona de contacte