October 1, 2023

Open Europe participa en un projecte internacional per integrar i donar a conèixer els balls tradicionals

L’organització reusenca Open Europe participa en el projecte ‘Inclusive Intergenerational Dance‘, juntament amb els socis europeus de sis dels països (Regne Unit, Polònia, Hongria, Espanya, Itàlia, Turquia) que van estar recentment a l’Espai Boule en el marc de la trobada internacional de la xarxa europea ‘Let her in’.

El projecte té com objectiu augmentar la diversitat educativa i organitzar un intercanvi de bones practiques sobre el paper integrador del ball tradicional de cultures minoritzades de forma intergeneracional. Així, a tall d’exemple, des de Catalunya es potencia la sardana, a Turquia els balls de la regió d’Antalya, a Polònia els balls de la regió de Silèsia, i al Regne Unit el ball irlandès, entre d’altres balls. A Reus, els socis internacionals van poder conèixer i aprofundir més al voltant de les sardanes i danses del seguici festiu de la ciutat, com el Ball de Cercolets.

Tots els balls i danses participants estaran inclosos en un documental per donar coneixer aquesta riquesa cultural a la resta d’Europa.

Lloguer d'espais

T'escoltem, tens algun dubte?

Nom *
Cognom *
Email *
Sobre quin servei tens el dubte? *
Missatge
Dades del centre educatiu
Dades de la persona de contacte