March 1, 2024

L’Espai Boule oferirà tallers per a persones en situació de vulnerabilitat

L’Espai Boule comença l’any 2024 amb una nova proposta. Es tracta del Club Boule, que neix amb l’objectiu de donar oportunitats de formació gratuïtes a col·lectius en situació de vulnerabilitat de totes les edats.

D’aquesta forma, des de l’Espai Boule es creu en una formació integral que serveixi, a la vegada, per una major integració social d’aquestes persones que es troben actualment en risc de vulnerabilitat.

En aquest sentit, s’han programat diversos tallers cada mes, amb l’objectiu de continuar ampliant-los en accions futures. Cada últim divendres del mes, d’11 a 12:30 hores, es farà l’activitat ‘Bretxa digital per a la gent gran’. Així mateix, s’ha creat el que es coneixerà com a ‘Family Pack’, per integrar a tots els membres d’una mateixa família. Cada segon dijous del mes, de 18:30 a 19:30 hores, tindran lloc ‘Juguem en anglès’, destinat a nens i nenes de 3 a 6 anys; ‘Teatime English’, per a persones adultes amb un nivell A2-B1 i ‘English Corner Teens’, per a adolescents que volen practicar anglès.

Lloguer d'espais

Dades del centre educatiu
Dades de la persona de contacte