November 24, 2023

L’Espai Boule, guardonat als Premis Cambra 2023

Aquest dimecres, 22 de novembre, ha tingut lloc la gala de lliurament dels Premis Cambra 2023, a l’Auditori Antoni Gaudí del Palau de Congressos de firaReus Events. En total s’han distingit quinze empreses de les cinc comarques que conformen l’àmbit territorial de la corporació (Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Ribera d’Ebre i Terra Alta) en tres categories: Competitivitat, Innovació, Digitalització i Sostenibilitat; la de Comerç Exterior i la d’Emprenedoria, Formació i Ocupabilitat. En aquest darrer apartat, el guardó del Baix Camp ha estat per l’Espai Boule. Olena Korzhykova, promotora del projecte junt amb Alfred Blasi, ha estat l’encarregada de recollir el premi.

Estem molt contents d’haver rebut el guardó dels Premis Cambra. Per a nosaltres té un gran significat per las tasca que portem realitzant des de fa temps, al voltant de la formació i l’emprenedoria, amb la internacionalització com un dels punts destacats del projecte.

Els Premis Cambra 2023 han estat presidits pel secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, Albert Castellanos, i han comptat amb les intervencions del president de la Cambra de Comerç de Reus, Mario Basora; de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; i de l’alcaldessa de l’Ajuntament de Reus, Sandra Guaita.

Lloguer d'espais

T'escoltem, tens algun dubte?

Nom *
Cognom *
Email *
Sobre quin servei tens el dubte? *
Missatge
Dades del centre educatiu
Dades de la persona de contacte