October 15, 2023

L’Espai Boule acull la presentació del projecte FINGO

L’organització reusenca DomSpain va acollir aquesta setmana socis de diversos països europeus interessats a conèixer més en profunditat el projecte FINGO. Es tracta d’una iniciativa que respon a la lluita contra la pobresa i l’exclusió social d’estudiants amb necessitats especials i que sobretot està dedicada a persones vinculades amb la docència.

Durant l’acte, celebrat a l’Espai Boule, hi havia professors d’educació especial, docents d’escoles ordinàries i estudiants d’entre 14 i 19 anys. Així, van poder conèixer de primera mà tot el contingut del projecte, com també la pàgina web, en la qual els professors i la resta de persones interessades poden accedir gratuïtament al material elaborat pels socis de FINGO.

Entre aquest material es pot trobar un pla d’estudis amb elements teòrics i exercicis pràctics, que proporcionarà coneixements i habilitats perquè els professors utilitzin mètodes i eines creatives i atractives basades en jocs; la recopilació de bones pràctiques i històries d’èxit en la gestió financera personal d’alumnes amb necessitats especials i, finalment, directrius per a tallers dissenyats per tal de continuar augmentant les habilitats financeres i empresarials dels estudiants de secundària amb necessitats especials.

Aquest material està disponible al web de FINGO i també a la plataforma de murs col·laboratius Padlet, en la qual es poden veure els vídeos de la prova pilot que es va dur a terme a l’Institut Gabriel Ferrater de Reus.

Lloguer d'espais

Dades del centre educatiu
Dades de la persona de contacte