October 24, 2023

L’Espai Boule acull dues conferències sobre educació i inclusivitat aquesta setmana

L’Espai Boule de Reus acull durant aquesta setmana dues conferències sobre innovació en educació i inclusivitat. La primera de les xerrades tindrà lloc el dimecres 25 d’octubre, a partir de les 9 hores. L’organització sense ànim de lucre Open Europe i la Federació Mestral organitzen l’esdeveniment ‘Creant un futur més just a través de l’accessibilitat cultural’, amb l’objectiu de sensibilitzar al públic sobre la importància de crear espais culturals inclusius.

L’acte pretén que les persones amb altres capacitats gaudeixin dels mateixos drets i oportunitats que la societat en general en l’àmbit de la cultural. La conferència forma part del projecte Erasmus+ ‘Curability’.

Conferència de Vicent Villena, el divendres

D’altra banda, el divendres, 27 d’octubre a les 10 hores, el mateix Espai Boule acollirà ‘Apostem per la innovació en l’educació: Revelant les aules del futur’, amb la participació del professor Vicent Villena, distingit acadèmic reconegut per la seva labor pionera en el desenvolupament de dinàmiques innovadores a l’aula. Villena presentarà el seu projecte ‘Aules pel futur’. La seva ponència aprofundirà en la remodelació dels espais físics i digitals per a promoure metodologies centrades en l’alumne, fomentant processos d’aprenentatge col·laboratiu essencials per al panorama educatiu del demà.

A més, l’esdeveniment comptarà amb una divertida activitat d’Escape Room, dirigida per l’equip de DomSpain, en la qual es mostraran les últimes eines digitals i solucions d’aprenentatge mixt (presencial i en línia) creades per l’entitat. L’acte està obert a tota la comunitat educativa.

Lloguer d'espais

T'escoltem, tens algun dubte?

Nom *
Cognom *
Email *
Sobre quin servei tens el dubte? *
Missatge
Dades del centre educatiu
Dades de la persona de contacte