November 12, 2023

Èxit d’assistència en la primera Fira del Benestar a l’Espai Boule

Desenes de persones es van acostar a la primera Fira del Benestar de Reus, que va tenir lloc dissabte, de 10 a 1 del migdia, a l’Espai Boule. L’acte va comptar amb diferents activitats i paradetes dedicades al benestar integral i a la salut física i mental.

Durant les tres hores de fira es van poder gaudir de tallers com ioga en família, benestar mental en persones adultes i cuina. Entre les paradetes es trobava molta alimentació, però també fisioteràpia pelviana, benestar íntim i perruqueria.

Una de les promotores de l’espai, Olena Korzhykova, explica que “es tracta d’un projecte solidari, que serveix per promocionar el territori i crear sinergies entre els usuaris i els paradistes”. L’altre promotor, Alfred Basi, afegeix: “No es tracta de competència, sinó de col·laboració entre participants”.

Un dels tallers més destacats va ser la de ‘gestió emocional i consciència corporal’, a càrrec de la terapeuta psico-corporal, Judit Mateu. La sessió va començar amb una petita xerrada sobre la importància de tenir una bona educació emocional i com gestionar-la. “El treball de consciència corporal et permet tornar a sentir el teu cos, aprendre a escoltar les emocions i tot el que circula en ell”, explicava als alumnes.

Després de l’explicació, que va durar 20 minuts, van passar a la part pràctica on s’estiraven sobre una catifa de ioga i utilitzaven diferents pilotes d’escuma per relaxar el cos.

Pel que respecta a les paradetes, la perruqueria Trasquilón va atraure moltes clientes per millorar l’aspecte del seu cabell, però també es va omplir amb el seu taller d’autopentinats.

Un altre espai que va captar l’atenció dels assistents va ser la paradeta de l’empresa Dàlia, un espai adreçat a l’educació, la salut i el benestar íntim de les persones. S’hi podien trobar llibres i productes de tota mena per descobrir la sexualitat i conèixer el cicle menstrual en les més petites. “Tot el que es troba en aquesta paradeta es fa des de l’educació, per no crear cap tabú sobre la sexualitat”, asseguraven des de Dàlia.

En total, 3 hores de fira, on els assistents van poder gaudir d’una gran varietat d’activitats per cuidar el seu benestar físic i mental. La intenció des de l’Espai Boule és poder fer xerrades i tallers d’aquestes característiques durant l’any i no esperar-se a fer una única fira.

Lloguer d'espais

T'escoltem, tens algun dubte?

Nom *
Cognom *
Email *
Sobre quin servei tens el dubte? *
Missatge
Dades del centre educatiu
Dades de la persona de contacte