June 19, 2024

El SEPIE visita l’Espai Boule per conèixer projectes de referència en sostenibilitat educativa

Representants de l’Organisme Autònom del Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació (SEPIE), l’agència espanyola per al desenvolupament i la gestió del programa Erasmus+ de la Unió Europea en matèria d’Educació i Formació, van visitar recentment l’Espai Boule de Reus. La finalitat d’aquesta trobada va ser conèixer de primera mà alguns dels projectes que el centre duu a terme en relació amb les pràctiques i estratègies de sostenibilitat en la gestió de projectes.

Durant la visita, els representants del SEPIE van posar especial èmfasi en el projecte ‘Think Twice – Ecological Sustainability in Project Management’, el qual invita a reflexionar sobre com millorar en qüestió de sostenibilitat en el disseny, la implementació o la difusió del projecte. Les eines i materials creats en el marc d’aquest projecte, com ara un test d’autoavaluació o materials educatius, estan disponibles de forma gratuïta per a qualsevol associació, empresa o centre educatiu interessat. En aquest sentit, l’Espai Boule es posa a disposició de tots aquells que necessitin assessorament per a utilitzar-los de manera efectiva.

D’aquesta col·laboració entre el SEPIE i l’Espai Boule destaca la importància de promoure la sostenibilitat en els projectes educatius i fomentar la seva difusió i utilització per part de la comunitat educativa i empresarial.

Lloguer d'espais

T'escoltem, tens algun dubte?

Nom *
Cognom *
Email *
Sobre quin servei tens el dubte? *
Missatge
Dades del centre educatiu
Dades de la persona de contacte