May 22, 2024

DomSpain, reconeguda per l’Ajuntament de Reus en el marc del Dia d’Europa

La regidoria de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement de l’Ajuntament de Reus ha reconegut a DomSpain en el marc de la primera edició del Dia d’Europa, que s’ha celebrat a REDESSA Viver.

REDESSA Viver ha atorgat la distinció DomSpain en un acte aquest dijous, 9 de maig. En el centre d’aprenentatge ubicat a l’Espai Boule de Reus, conflueixen les forces i iniciatives de diverses entitats que treballen per millorar la formació a la nostra comunitat, tant la dels més petits com la d’adults. En aquesta línia, un dels objectius bàsics és el d’oferir oportunitats de mobilitat internacional i d’inserció laboral als més joves, i per fomentar i promoure el territori gràcies a la gestió de projectes internacionals.

A més de DomSpain, també ha estat reconeguda l’empresa T-Systems, a la qual felicitem des de l’Espai Boule. La distinció els arriba amb motiu de la seva trajectòria a REDESSA Viver i pocs mesos abans del seu trasllat al nou edifici REDESSA Innovació.

Amb aquesta convocatòria es vol remarcar a la ciutat la commemoració d’aquesta jornada que la Unió Europea va fixar per celebrar la pau i la unitat a Europa. La regidoria reconeixerà cada any, coincidint amb aquesta data, diverses realitats que, des de la ciutat, s’han significat a l’hora d’apostar per la internacionalització al Vell Continent.

Lloguer d'espais

T'escoltem, tens algun dubte?

Nom *
Cognom *
Email *
Sobre quin servei tens el dubte? *
Missatge
Dades del centre educatiu
Dades de la persona de contacte