January 16, 2024

DomSpain participa en un projecte europeu de conscienciació sobre qüestions LGBTQIA+ en matèria educativa

L’organització reusenca DomSpain participa en el projecte internacional, cofinançant per la Unió Europea, UNIQUE. La iniciativa de la qual n’és sòcia DomSpain té l’objectiu de crear una eina interactiva de conscienciació sobre qüestions LGBTQIA+, destinada a educadors i educadores de Formació Professional i adults. Així, tindran la possibilitat de convertir-se en formadors en matèria de diversitat.

Amb el programa UNIQUE, DomSpain pretén assegurar que totes les persones -independentment de la seva identitat, expressió de gènere o orientació sexual- pugui ser degudament compreses, respectades i acompanyades durant la seva etapa formativa.

DomSpain organitzarà diversos tallers de formació internacional orientats a professors i professores de centres de Formació Professional i d’adults, totalment gratuïts. Aquests es duran a terme a l’Espai Boule de Reus. A més de rebre tota la formació necessària, la trobada oferirà la possibilitat de compartir experiències amb altres professors de França, Itàlia, Alemanya i Bulgària.

Lloguer d'espais

T'escoltem, tens algun dubte?

Nom *
Cognom *
Email *
Sobre quin servei tens el dubte? *
Missatge
Dades del centre educatiu
Dades de la persona de contacte