May 22, 2024

Disset docents de Turquia es formen en competències digitals i resolució de conflictes a Reus

Des del passat dilluns, 13 de maig, i fins al dia 17 de maig, l’organització reusenca DomSpain acull a un grup de disset mestres i directors d’escoles de la província de Konya, a Turquia, per oferir-los-hi un curs formatiu que combina les competències digitals i estratègies de resolució de conflictes a l’aula a través de dinàmiques alumne-mestre.

Durant aquesta setmana, els docents i directors turcs han participat en sessions formatives i tallers a l’Espai Boule de Reus, amb l’equip d’educadors de DomSpain. Així mateix, també han visitat escoles de Reus com Maria Rosa Molas, Prat de la Riba, Pi del Burgar, Teresa Miquel o Maria Cortina, per a conèixer com les metodologies utilitzades i intercanviar bones pràctiques amb els equips docents de cadascun dels centres escolars.

Aquest tipus de mobilitat, com la que ha tingut lloc aquesta setmana a Reus, són possibles gràcies al programa Erasmus+, que permet a professionals de diferents sectors visitar altres països per aprendre diverses pràctiques professionals i enriquir-se de noves formes de treball.

 

Lloguer d'espais

T'escoltem, tens algun dubte?

Nom *
Cognom *
Email *
Sobre quin servei tens el dubte? *
Missatge
Dades del centre educatiu
Dades de la persona de contacte