November 3, 2023

Arriba la Fira del Benestar amb activitats i tallers per a tots els públics

Reus, 8 de novembre de 2023. La primera Fira del Benestar de Reus tindrà lloc aquest dissabte, 11 de novembre, a l’Espai Boule de Reus. Serà un esdeveniment dedicat a la salut i al benestar integral, amb entrada gratuïta, que permetrà descobrir una àmplia gamma de productes, serveis i activitats en aquest àmbit, tant des del punt de vista físic com emocional.

La Fira es farà de 10 del matí a 1 del migdia i acollirà un gran nombre de tallers, en el que serà una bona oportunitat per aprendre i experimentar noves activitats relacionades amb el benestar i la salut. Així mateix, hi haurà estands que oferiran els seus productes i serveis: Viu l’ecològic, Em fa el pes, El árbol, La Dàlia, Xocosave, Trasquilón Perruquers (amb un taller d’autopentinats), Recuperation, Judit Mateu amb el seu nou llibre i Melassa Pastry. A més, hi haurà espais dedicats als més petits, on podran gaudir de manualitats i activitats divertides a càrrec de DS Formació.  També s’oferirà un showcooking de torrons i panettone a càrrec de Xocosave.

Els tallers que es realitzaran durant tot el matí són els següents:

  • Ioga en família (10:30 – 11:00 hores): De la mà de Pam Ioga, tota la família podrà provar el ioga i gaudir d’una estona de relaxació i connexió.
  • Fisioteràpia per a infants (10:30 – 11:00 hores): Amb Gantabanax, descobrireu els beneficis de la fisioteràpia per als nens i nadons amb el seu taller ‘El moviment és vida i la vida és moviment’.
  • Automaquillatge (10:30 – 12:00 hores): Us oferim l’oportunitat d’aprendre les tècniques d’auto maquillatge amb Perfumeria Júlia i provar les noves tendències d’aquesta temporada.
  • Gestió emocional i consciència corporal (11:00 – 12:00 hores): A càrrec de Judit Mateu, aquesta masterclass us ensenyarà com escoltar el cos i les emocions mitjançant la pràctica de moviments de relaxació, harmonització i consciència corporal.
  • Cura del sòl pelvià (11:30 – 12:00 hores): A càrrec d’Itxaso Fisio, aquest taller us ensenyarà com cuidar adequadament el sòl pelvià, independentment de l’edat.
  • Benestar mental en adults grans (11:30 – 12:00 hores): El taller ‘Meditar-t psicologia’ se centrarà en estratègies cognitives i emocionals per al benestar mental.
  • Cuina en família (12:30 – 13:00 hores): UDP Formació ens ensenyarà a cuinar menjars saludables i deliciosos per a tota la família.
  • Mindfulness (12:30 – 13:00 hores): Aquest taller impartit per l’Espai Boule està obert a totes les edats i us ensenyarà a ser conscients del moment present i ens guiarà en la gestió emocional a través de l’expressió corporal.

 

Per assistir a aquests tallers, i davant de la gran afluència de participants, cal reservar plaça per a assistir mitjançant el compte d’Instagram @espaiboule o el web www.espaiboule.cat.

La Fira estarà amenitzada amb ballarins de l’escola de Dansa del Centre de Lectura i música en directe de la mà de la violinista Astrid Torrente.

D’altra banda, per cortesia de Tomafoton Fotomarbis, hi haurà el primer videomaton 360 graus sense necessitat de plataforma de Tarragona, com també un fotomaton amb per emportar-se un record del dia.

Durant aquesta setmana hi ha diversos sortejos actius al compte d’Instagram d’Espai Boule, @espaiboule, que es resoldran el mateix dia de la fira a les 12 del matí. En aquest sentit, també es realitzarà un sorteig de forma presencial.

Lloguer d'espais

T'escoltem, tens algun dubte?

Nom *
Cognom *
Email *
Sobre quin servei tens el dubte? *
Missatge
Dades del centre educatiu
Dades de la persona de contacte