20/11/2023

Presentació llibre Judit Mateu Cochs

El dia 20 de novembre, a Espai Boule, acollirem amb la presentació del llibre de Judit Mateu Cochs, titulat “Sobreviure en la ment o viure en el cor.”

Els darrers anys han estat marcats per una situació que ha generat por i ansietat en moltes persones. L’augment exponencial de les xarxes socials ha contribuït a una disminució de l’atenció i la presència, afectant no només la població adulta sinó també els més petits, incloent-hi les aules escolars.

Aquesta realitat ha posat de manifest que vivim en una societat traumatitzada, en la qual estem desconnectats de nosaltres mateixos i del nostre propi cos. El trauma esdevé més profund quan es viu en silenci i solitud. És fonamental donar visibilitat i paraula al trauma per poder identificar-lo, transformar-lo i sanar-lo.

El llibre de Judit Mateu Cochs té com a objectiu oferir un mapa de com funcionem com a éssers humans, com hem arribat a aquest estat de desconnexió amb nosaltres mateixos, vivint exclusivament en la nostra ment. També ens guiarà sobre com podem tornar a connectar amb el nostre cos i retrobar-nos amb el nostre cor, per viure des de l’essència més profunda de cadascú i redescobrir qui som.

T'escoltem, tens algun dubte?

Nom *
Cognom *
Email *
Sobre quin servei tens el dubte? *
Missatge
Dades del centre educatiu
Dades de la persona de contacte