27/11/2023

Dia de les Persones amb Discapacitat

Dins del programa del Consell Municipal de la Discapacitat de l’Ajuntament de Reus per al dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, Espai Boule acollirà unes xerrades organitzades per la Fundació Villablanca on presentaran els primers resultats de la recerca del projecte europeu “Autherapies, evidència per al tractament de l’autisme“.

Aquesta xerrada gratuïta i oberta a tothom, té com a objectiu donar a conèixer les opcions que tant persones amb autisme, professionals que treballen amb elles o els seus familiars, en relació a la prendsa de decisions informades sobre intervencions bàsades en evidència per a l’autisme.

Es un projecte cofinançat per la Unió Europea sota el programa Erasmus+. En aquesta xerrada, es compartirà informació rellevant sobre els avanços aconseguits fins ara en l’exploració de teràpies i tractaments per a l’autisme, basats en evidències concretes. Serà una oportunitat per conèixer de primera mà primers resultats, els descobriments i les tendències emergents en aquest camp, els quals poden tenir impacte en la millora de la qualitat de vida de les persones amb autisme.

Data: 27 de novembre
Hora: 17h
Lloc: Espai Boule, al carrer Boule 3, de Reus

Dades del centre educatiu
Dades de la persona de contacte